Okul Servisi Dönüşümü

Okul servisi dönüşümü için bir diğer önceliğimiz ve önem verdiğimiz unsurlar; ferah, temizlik kurallarına uygun ve koruma tedbirlerinin en üst seviyede olduğu, hem siz emanet edenler hem de kullanacak olan emanetçilerimiz için bizi tercih ettiğinizde asla pişman olmayacak tarafta olduğunuza garanti vermekteyiz.

Siz ebeveynlerin gönül rahatlığı için, önceliklerimiz emniyet, konfor ve en uygun olanı en güvenli teknik ve ürünler ile hayata geçirmekteyiz. Başkent Oto Dizayn olarak en iyisini en güzel şekilde düşünerek çocuklarınız adına yapmayı tercih etmekteyiz.

okul servisi dönüşümü

Okul Servisi Dönüşümü Esnasında Yapılan İşlemler

Öğrencilerin güvenli ve sağlıklı bir ulaşım hizmeti alması adına okul servis araçlari yönetmeliğinde bulunan her detayı uygulayan uzman ekip tarafından işlemler gerçekleşmektedir. Bu işlemleri sizler için sıralayalım:
  • Okul servis taşıtı olarak kullanılacak araçların temiz, bakımlı ve emniyetli olması
  • Servis aracının arkasında “OKUL TAŞITI” yazısı
  • Okul servis aracının arka yerinde öğrencilerin iniş ve binişleri sırasında yakılması mecburi “DUR” yazısı
  • Öğrencilerin kolayca erişebileceği camlar ve pencerelerin sabit yapımı
  • Okul servis aracı kapısı şoför tarafından açılıp kapanabilecek düzende otomatik (hidrolikli) olması
  • Okul servis araçlarında her binen için üç nokta emniyet kemeri ve gerekli koruyucu tertibat bulundurulması
  • Araç takip sistemi bulundurulması
  • Beklenmedik bir durumda araç içi malzemelerin eksiksiz olması
  • Okul servisi araçlarında yaz ve kış için ortam sağlayacak sistem kurulması.
gibi daha bir çok madde sıralanabilir.Okul servis aracının her bir detayı TSE ve hizmet yönetmeliğine uygun şekilde yapılmaktadır. Öğrencilerin yaşına ve ağırlık kapasitesine uygun olarak koltuk ve emniyet kemeri dizaynı olmalıdır. Acil durumlar için cam ve pencere mekanizmaları şoför beyin müdahale edebileceği şekilde tasarlanmalıdır.Okul servisi aracının kapı sistemi düzenli ve iyi çalışması için en uygun tasarımın yapılması gerekmektedir. Tüm bunların iyi ve özenli bir şekilde yapılması uzmanlarımız tarafından gerçekleşmektedir. Başkent Araç Dizayn olarak her daim yanınızdayız.

Okul Servisi Dönüşümünde Uygulanan Adımlar

Okul Servisi aracının tabanı yapılmaktadır. Aracın tabanı yapıldıktan sonra birinci sınıf işçilikle taban muşambasını döşemekteyiz. Sonrasında ise kullandığımız SEGA marka koltuk ve diğer kendi kalıplarımız olan malzemeleri aracın içerisine montaj ederek müşterilerimize teslime hazır hale getirmekteyiz. Kısacası yalın halde gelen aracı hayalinizdeki yeni okul servis aracına dönüşümünü sağlamaktayız.

Klima, bulunduğu ortamın iklimlendirmesini sağlayan, araç içindeki havayı soğutan ve nemini alan bir sistemle kurulmuştur. Biz Başkent Araç Dizayn olarak kaliteden ödün vermeden en uygun olan klimayı araçlarınıza takmaktayız.

Yönetmelik kapsamına binaen orijinal kaliteli araç parça ve malzemelerini bir araya getirerek en güzel şekilde onarımını tamamlıyoruz. Elektrik tesisatını da hiçbir taviz vermeden tedbirli ve uzman kişiler tarafından yapımına özen göstermekteyiz.